Az EKONOLED a LEiDs termékek kizárólagos forgalmazója Romániában

A német LEiDs termékek a világon ismert világítási márkanevek élmezőnyébe tartoznak.
A LEiDs termékcsoport gyártója a német Alder Optomechanical Corp. lefedi a teljes termelési láncolatot a LED-ek fejlesztésétől, a gyártásukon át egészen a kész termékekig. A jól ismert, hagyományos német precizitás jellemzi a teljes munkafolyamatot a kifogástalan minőség érdekében. Az eredmény önmagáért beszél: csúcsminőségű világítási termékpaletta, LED-es technológiával.

A LED-es technológia fejlesztésével egyidejűleg és párhuzamosan halad a világító berendezések dizájnjának fejlesztése is. Ilyen módon minden egyes LEiDs termék a legkorszerűbb LED-es technológiát képviseli.

Egy LED-es világító berendezés már nem tekinthető egy egyszerű izzónak, sokkal inkább egy tartós fogyasztási cikk mint egy tévékészülék vagy hűtőgép. A LEiDs minőség garantálja a hosszú élettartamot, mely sok esetben 60.000 üzemóra is lehet (akár 13-15 év). Sok LED-es termék esetében a hosszú élettartam inkább reklámfogás sem mint minőségi mutató.

A LEiDs fejlődési útvonala az jó alkalmazhatóságon, nagy hatékonyságon és az egyszerűségen alapszik. ALDER olyan típusú LED-eket gyárt, melyek stabilak és magas hatékonysággal bírnak, a legjobb minőségű fényt adják és emelet biztosíthatóak a működési feltételek, úgy a hűtés, mint a szükséges stabil áramfelvétel. A világítás minősége a színvisszaadás magas fokát és a részletek élességét jelenti, tehát nem fárasztja a szemet, ez a LED-ek optimális működési feltételeinek biztosításával elérhető. Ennek fontosságát akkor értjük meg, ha belegondolunk abba, életünk során mennyi időt töltünk el mesterséges fényviszonyok között. A LED-es termékek használatával egészségünket is óvjuk.

A LEiDs termékcsalád inkább befektetés, mintsem szimpla izzócsere. Nagyon is jól megtérülő befektetés, ha első látásra drágának is tűnik, amint használni kezdjük azonnal pénzt termel. 30-80%-kal csökkenti a villamosenergia fogyasztásunkat, eltörli a karbantartási anyag és munkadíj kiadásokat, hiszen nem kell izzót cserélni. Csökkenti a szén-dioxid kibocsátást, megkíméli a földünket a mérgező hulladékoktól, ezáltal környezetbarát, komfortos és és egészséges.

Kihasználva e termékek előnyeit az EKONOLED partneri kapcsolatot létesített az ALDER Optomechanical Corporation-nel és végül a gyár kizárólagos Romániai forgalmazója lett. Követve cégünk hivatását, hogy minőségi, alacsony fogyasztású világítási termékeket forgalmazzunk, hosszú élettartam mellett a lehető legjobb áron, megtiszteltetés számunkra az ALDER cég döntése, hogy minket választott partnerének, így mi is részesei lehetünk a LEiDs termékek sikertörténetének.


Gazdaságos termékeink

Csökkentse világítása költségeit legalább 60-80%-kal! Cserélje le közönséges lámpáit modern EKONOLED fényforrásokra és azonnal tapasztalni fogja a LED világítás előnyeit.


imaginea produsului ÚJ!!! Professzionális ipari, high bay nagy hatékonyságú led világítótest ipari, termelő, tároló, hűtő csarnokok, sportcsarnokok világítására, magas környezeti hőmérsékletre is (+75fok), bizonyított tartósság, német minőség. részletesen

imaginea produsului ÚJ!!! Professzionális ipari, high bay nagy hatékonyságú led projektor ipari, termelő, tároló, hűtő csarnokok, sportpályák világítására, külső világítás, épületek, templomok megvilágítása, bizonyított tartósság. Német minőség. Új fejlesztés. részletesen

imaginea produsului ÚJ!!! Professzionális ipari, high bay led projektor ipari, termelő, tároló, hűtő csarnokok, sportpályák világítására, külső világítás, épületek, templomok megvilágítása, bizonyított tartósság, ütésálló, JENOPTIK optika. VDE és ENEC tanúsítvány, német minőség. részletesen

imaginea produsului Innovatív utca világító LED készülék, erős, egyenletes fény, tartós, megfelel a jelenlegi szabványoknak, hatékony, 120lm/W, 75W, 115W, 195W, hatékony lencserendszerrel amely tökéletesen összegzi a modulok fény-rétegeit.
részletesen

imaginea produsului Új!!! Lucid LED Ray S billenthető, erős fényű LED szpot, 37W, 4100lm, süllyeszthető, téglalap alakú. Ideális kirakatok világítására és kereskedelmi világításra. Nyitásszög 60° vagy 120°, alumínium ház. részletesen